21 Ekim 2015 Çarşamba

Neden Keçe?

Neden Keçe?


Arkadaşlar merhaba

El işi sanatları konusunda son yıllarda oldukça popüler olan keçe hakkında bir takım faydalı bilgiler vermek ve neden keçe ile uğraştığımızı sizlere anlatmak istiyoruz.

Bildiğiniz gibi keçe organik bir ürün olduğu için hiçbir zararı bulunmamaktadır. Kanserojen ürünlerin etrafımızı çepeçevre sardığı bir dünyada kendimizi ve sevdiklerimizi elimizden geldiğince korumamız gerektiğini düşünüyoruz. 


Keçe çok iyi bir yalıtkan üründür. Elektriklenme yapmaz ve size negatif elektrik yüklemez. Keçeyi kıyafetlerinize aksesuarlarınızda bebeklerinize, çocuklarınıza oyuncak olarak kullanabileceğiniz gibi hobi ya da el sanatları şeklinde üretim yaparak daha huzurlu bir hayat yaşayabilirsiniz.

Keçe sağlıklıdır ve bünyesinde bakteri barındırmaz. Yünden üretildiği için mikroklima özelliği taşır. Alerjen değildir. Isı kaybını engeller. Yumuşak dokusu sayesinde cildinize zarar vermez.
Radyasyondan insan vücudunu korur. Negatif enerjiyi alarak beyni stresten arındırır. Tüm bu sebepler ve burada saymakla bitiremeyeceğimiz bir çok diğer etkenden dolayı biz ürünlerimizin tamamında keçe kullanıyoruz.

Maalesef günümüzde keçe denince akla yün keçe haricindeki sentetik keçeler gelmektedir. Bir çok blog ve internet sitesinde %100 polyester bu ürünlerden oluşturulmuş malzemeler alınıp satılmaktadır. Keçenin fikrine ve duruşuna aykırı olan bu duruma karşı tepki göstermenizi ve eğer bu sanatla ilgileniyorsanız koyuntavşandevelama gibi memeli hayvanların yünlerinden tiftik keçisinin kıllarından üretilmiş hakiki keçe kullanın. Bunları tedarik etmekte sıkıntı yaşayacak olursanız lütfen bizimle iletişime geçin. 

Daha huzurlu, daha sağlıklı yarınlar paylaşabilmek için organik ürünlerden ve sevimli figürlerden asla vazgeçmeyin :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder